Hoe werkt het?

Als u geïnteresseerd bent in een fotoshoot van uw (huis) dier, kunt u telefonisch of per mail contact opnemen. U krijgt dan een vrijblijvende prijsopgave toegestuurd. Als u daarmee akkoord gaat, maken we een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze afspraak maakt Barbara kennis met uw huisdier en kunt u eventuele wensen bespreken. Daarna gaat Barbara aan de slag, waarbij de assistentie van het baasje zeer op prijs wordt gesteld.

 

Al met al duurt een sessie ongeveer 1 tot 1,5 uur. Enkele dagen later krijgt u een selectie van vijf digitale foto’s die u vrij kunt gebruiken. Bovendien kunt u één van die foto’s uitkiezen waar een A3-afdruk van wordt gemaakt op 300 grams Fine Art papier.

 

Indien gewenst, kunnen wij u helpen met het uitkiezen van lijsten of het regelen van afdrukken op hout of aluminium of wat u maar wilt. Sweet Rascals staat u daar graag in bij.

 

Wij hopen uw Sweet Rascal snel te mogen begroeten!

 

 

Het welzijn van de dieren komt altijd op de eerste plaats! Geen enkel dier zal tijdens een fotosessie iets tegen zijn/haar zin hoeven te doen.