Over Sweet Rascals

Sweet Rascals is exclusief gespecialiseerd in fotografie van alle dieren, variërend van uw hond, kat of vogel tot aan uw paard.

 

Sweet Rascals is opgericht door Barbara van Zijll de Jong. Zij studeerde aan de Fotoacademie Amsterdam en heeft gepubliceerd in diverse magazines. Haar werk is meerdere malen geëxposeerd en is onder andere te zien op de site van het prestigieuze Lens Culture: www.lensculture.com

 

Haar passie voor fotografie, haar kwaliteiten als portretfotograaf en haar liefde voor dieren komen samen in Sweet Rascals. Daarbij stelt Barbara zich tot doel om voor een acceptabele prijs kwalitatief hoogwaardige fotografie bereikbaar te maken voor iedereen.

 

Met haar manier van fotograferen wil Barbara tot de kern van haar onderwerp komen. Haar werkwijze en benadering is het resultaat van haar jarenlange ervaring, wat heeft geresulteerd in een duidelijke en herkenbare eigen stijl. Daardoor zijn haar foto’s meer dan een leuk plaatje. Ze vertellen het verhaal van uw dier en laten zien wie ze werkelijk zijn.

 

Het spreekt dan ook voor zich dat de beelden die tijdens een fotoshoot gemaakt worden met grote zorg, toewijding en diepgang tot stand komen.